Zoeken naar aftrekbaar

   
 
aftrekbaar
 
Fiscale aftrekbaarheid maaltijdcheques Sodexo Belgiƫ.
De Sodexo maaltijdcheques zijn fiscaal aftrekbaar, maar dat geldt enkel wanneer aan alle hierboven vermelde voorwaarden is voldaan. Wat zijn de voordelen voor de werkgever? Hoewel deze oplossing deel uitmaakt van het loonpakket, wordt deze bij wet gedefinieerd als een belastingvrij sociaal voordeel.
mkb-brandstof.nl
Relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar - Pasco Gifts.
Kleinere geschenken promotieartikelen die bedoeld zijn als reclame kan je volledig aftrekken als ze een geringe waarde hebben, veelvoudig worden verspreid en de naam van jouw bedrijf blijvend en opvallend wordt vermeld. Promotie- en reclameartikelen zijn voor 100 aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Wanneer geen naam of reclametekst is aangebracht zijn ze voor 50 aftrekbaar. Algemene regel: reclameartikelen zijn voor 100 aftrekbaar. Ze moeten bestemd zijn voor brede verspreiding, met geringe waarde zonder dat dit in de wet bepaald wordt en op duurzame en zichtbare wijze de naam van de donerende onderneming dragen. Btw reclameartikelen en promotiemateriaal: de btw op reclameartikelen is voor 100 aftrekbaar. Is de aankoopprijs hoger dan 50 Euro, dan is de btw niet aftrekbaar. Voorbeeld: ter promotie van je bedrijf of merk laat je 100 mokken bedrukken of koop je 500 paraplu's' bedrukt met je logo.
dehuisopkoper.be
Welke beroeps kosten zijn fiscaal aftrekbaar? - KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. alert-func-che
of gedragen zijn, dat wil zeggen dat je ze kunt toewijzen aan het boekjaar waarop ze werkelijk betrekking hebben. Beroepskosten die tijdens het belastbare tijdperk niet betaald of gedragen zijn, zijn toch aftrekbaar als ze aan de volgende twee voorwaarden voldoen.:
website hoger in google
Cateringkosten event volledig aftrekbaar Feniks Accountants.
Sinds twee jaar gaat de fiscus er voor de btw van uit dat de aftrekbaarheid wordt bepaald door het doel van de kosten reclame maken via een event in plaats van de aard spijs en drank. Zo worden in de btw cateringkosten bij een reclame-event aftrekbaar.
franksweegersmakelaardij.nl
Een paar voorwaarde om uw kosten af te trekken van uw winst.
De erelonen voor fiscaal advies zijn aftrekbaar, want ze zorgen ervoor dat u meer nettoinkomsten overhoudt en minder belastingen betaalt. Een restaurantbezoek is aftrekbaar als u bewijst dat u er bent gaan eten met een professionele relatie. Een computer is aftrekbaar als u kunt bewijzen dat u hem gebruikt voor uw beroepsactiviteiten.
vind-een-coach.be
Welke belastingen zijn fiscaal aftrekbaar? Lauwers Fiscale Advocaten.
Elke belasting die rechtstreeks wordt geheven op de belastbare winst van de onderneming is in beginsel niet als beroepskost aftrekbaar. Derhalve zijn bijvoorbeeld de personenbelasting en de aanvullende gemeentebelasting niet aftrekbaar. Elke belasting die niet het karakter heeft van een inkomstenbelasting, is daarentegen wel aftrekbaar als beroepskost.
vastgoedkeur.nl
Tributa Je kreeg een boete. Is deze nu fiscaal aftrekbaar of niet?
In het geval voor de 'andere' belastingen en bijdragen die zelf aftrekbaar zijn, zoals bv. de registratierechten, de verkeersbelasting, de onroerende voorheffing en de sociale bijdragen een boete opgelegd krijgt dan is deze dus fiscaal aftrekbaar indien ze een beroepsmatig karakter hebben.
vastgoed-schatten.be
Fiscale aftrek voor kosten van beveiligingsdiensten Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Bepaalde beveiligingskosten zijn voor zelfstandigen, vrije beroepen en kleine vennootschappen voor 120 fiscaal aftrekbaar. Het betreft diensten geleverd door beveiligingsondernemingen, alsook de abonnementskosten voor aansluiting op een vergunde alarmcentrale. Voor de aftrek van deze extra 20 dient wel aan de onaantastbaarheidsvoorwaarde te worden voldaan indien het kleine vennootschappen betreft.
leemanskredieten.be

Contacteer ons